Agrikol poslovanje u vreme Korona virusa

Agrikol business at the time of the COVID 19 virus

U ovim teškim vremenima, danima virusa COVID 19, kada svetska ekonomija trpi velike posledice, AGRIKOL ne prestaje sa radom. U jednom trenutku činilo se kao da je veći deo sveta stao, ali ne i AGRIKOL. Nastavljamo sa radom, poštujući rokove i želje klijenata, radimo dan i noć. Naši timovi u Meksiku i Rusiji rade u više smena, 24 sata su aktivni na gradilištima. Tim tempom projekti Meksiko Inverka i Vila Serre Meksiko biće završeni za 6 meseci. Ovo je još jedan dokaz profesionalizma kompanije AGRIKOL, jer kriza izazvana Corona virusom ne može uticati na naš rad na gradilištima širom sveta. Sledeći sve propise, nastavljamo sa nizom uspješno završenih projekata, kao i uviek.

„Jedini razlog za nastavak posla je taj što želimo i moramo krenuti dalje. Svesni smo cele situacije i ponašamo se u skladu sa svim merama zaštite, ali život i rad se moraju nastaviti, ne možemo dozvoliti da prestanemo.
S druge strane, to je velika odgovornost Agrikola, jer znate da imamo više od 500 radnika (ukupno), njihova egzistencija zavisi od uspeha-neuspeha naše kompanije.

We are very proud of this success (for us this is big success), you will admit that only the most persistent in this difficult situation survive. Everyone knows that it’s not easy to work hard and stay consistent with the deadlines and all principles in the midst of the Corona virus crisis.” says Nikola Petkovic.

One thought on “Agrikol business at the time of the COVID 19 virus

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

sr_RSSerbian