DESERT JOY PROJEKAT

DESERT JOY PROJECT

It all started like in a fairy tale… somewhere far behind the seven mountains, behind the seven seas on the edge of the Sahara in the southeastern part of Tunisia, 2013 Agrikol started cooperation with Agro Care on the Desert Joy 1 project. Year after year, hectares of Agro Cere’s huge farm were lined up.

Agro Care je mlada, dinamična, hortikulturalna kompanija u kojoj se uzgaja nekoliko sorti paradajza, sa posebnim fokusom na paradajz od vinove loze. Sa nekoliko filijala u Holandiji i Tunisu, Agro Care je jedna od najvećih I najmodernijih kompanija za proizvodnju paradajza u svetu. Ovaj projekat je posledica potražnje kvalitetnog paradajza tokom cele godine.

Na samom početku u planu je i bilo proširenje projekta. Sada kada završavamo Desert Joy K8 projekat, poslednju celinu ovog fantastičnog projekta, jako smo ponosni na ovaj posao i što smo imali priliku da budemo deo ovog projekta. Ukupna površina Desert Joy projekta iznosi 40ha. Budući da slike govore više od 1000 reči, možete pogledati galeriju po celinama i karajnji rezultat.

Kao globalni stručnjaci u izgradnji i montazi opreme plastenika, Agrikol tim je bio zadužen za temelj, konstrukciju, navodnjavanje, grejanje, sistem kap po kap i sistem za odvod, CO2 sistem, struju, insekt mreže, sistem orošavanja, skrin sistem itd.

U ime Agrikol kompanije veliko hvala svima koji su učestvovali u ovom projektu, hvala Agrikol timu koji vredno radio svih ovih godina i hvala momcima koji su pomogli u prikupljanju fotografija za ovaj članak (Goran Pešić, Ivica Pavlović, Miodrag Ignjatović).

Dok čekamo novi Desert Joy, podsetimo kako je to izgledalo tokom svih ovih godina!

🔝🔝🔝😊🍅🍅🍅

IMG 2600 1
40ha – 2020 year!!!
agrocare logo

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

sr_RSSerbian
AllEscort