Predstavljamo prvi projekat koji Agrikol radi za THE-AGRO

We present first project Agrikol does for HTE-AGRO

Nedavno je Agrikol započeo rad na novom projektu za High Tech Equipment u Rumuniji. Naziv projekta je HTE Romania, a njegova lokacija se nalazi u blizini Constance. Ovo je prvi projekat za ovu kompaniju na kome Agrikol radi i nadamo se dobroj saradnji u budućnosti.

Sa sedištem u Italiji HTE-AGRO Srl has good corporate structure both from the point of view of human resources and of the financial rate, ready for the challenges of the 21st century. Company has more than thirty years of experience in managing commercial networks consisting of people resident in different national and international areas of the market, as well as agents, “flagman” and professional people working in different sectors of company interest, are the peculiarities of the organization.

photo 2020 09 17 18 18 29

Tehnologija i ekonomija, stručnjaci i kompetentni menadžeri, efikasno osoblje i interni tim koji može voditi montažne timove i hitne službe su garancija uspeha. Dizajneri, planeri i tehnička podrška opremljena najsavremenijim procesima termodinamičkih i / ili hidrauličkih proračuna, interno razvijenih i / ili sa primarnim softverom prisutnim na tržištu; poslovna struktura koja se sastoji od kompetentnih i iskusnih menadžera koji mogu da deluju i na domaćem i na stranim tržištima, komunicirajući sa kupcima na primarnim međunarodnim jezicima.

Interno visokotehnološka oprema može se pohvaliti kompetentnom i pripremljenom tehničko-komercijalnom kancelarijom koja je u stanju da obezbedi odgovarajuće tehničke i ekonomske dizajne koji često rezultiraju sticanjem porudžbina koje osiguravaju kontinuirani rast kompanije.

Lokacija: Constanca, Rumunija
Površina: 11.136m2
Usluga: Fog sistem, sistem električnih instalacija i kompjuter za klimu, sistem za navodnjavanje, kotlarnica sa dodacima.

logohte

Via G. Mazzini, 17
51010 Massa e Cozzile (PT)
Italy
tel. +39 0572 1905570
fax. +39 0572 1905568
Via per Concordia, 20
41037 Mirandola (MO)
Italy
info@hte-agro.it

One thought on “We present first project Agrikol does for HTE-AGRO

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

sr_RSSerbian